Smartlog v3 » Slank - Bliv slank igen! » Kurophold i Sverige, Tyskland og Danmark
Opret egen blog | Næste blog »

Slank - Bliv slank igen!

Slank igen? Du kan også blive slank...

Kurophold i Sverige, Tyskland og Danmark

1. Aug 2009 01:22, MM

Kurophold - fordi det handler om dit helbred. Værd at vide om kurophold.

I de senere år er de såkaldte kurophold blevet mere og mere populære. Der arrangeres kurophold i Polen, Sverige, Tyskland, og selvfølgelig tilbydes der også kurophold i Danmark. Tilbudene på de forskellige kurophold er mange og varieret. De fleste steder tilbyder forskellige former for behandling som massage, ansigtsbehandlinger, negle- og hudpleje samt spa. Flere steder er der også mulighed for hjælp til diæt og kost samt slankekure og vægttab.

Hovedtemaet er wellness, afslapning og velvære. Mange benytter kurophold som en afslappende ferie og selvforkælelse i en travl hverdag, i mens andre søger behandling for forskellige gener som led- og muskelsmerter, gigt, psoriasis og ændre hudsygdomme.

Du kan nyde kurophold i Danmark på de mange steder i for eksempel Jylland og Sjælland. Men du kan også kombinere det med en ferie i udlandet. Kurophold i Sverige og Tyskland er meget populære, fordi det ligger tæt på, og der findes mange anerkendte steder med luksuriøse omgivelser. Men det er også blevet mere populært med kurophold i Polen, fordi det her relativt billigt er muligt at opleve fantastiske forhold og behandlinger og pleje i meget høj kvalitet.

Uanset om dit kurophold er en weekend her i landet eller et længere ophold i udlandet, så findes der masser af muligheder for selvforkælelse og nydelse. Et kurophold giver ny energi og er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Husk at undersøge de forskellige tilbud grundigt, så du er sikker på at finde det helt rette for dig.

Kommentarer

 1. Mark Nielsen
  11. May 2012 08:22
  1

  Hej
  Jeg søger serøist slanke-ophold kur i udlandet
  Jeg søger et kur/slankeophold i feks. Thailand
  er der nogen som kender noget til evt hjælpe mig med det .. Jeg er 40 år og væjer 143 kg , har prøvet alt her i denmark

Relaterede